Подозират убийство на млад мъж, изчезнал от седмицаКриминалисти търсят следи във

...
Подозират убийство на млад мъж, изчезнал от седмицаКриминалисти търсят следи във
Коментари Харесай

Откриха труп в шахта в центъра на София

Подозират ликвидиране на млад мъж, липсващ от седмица
Криминалисти търсят следи във фризьорски салон

Тялото е било разчленено

Майстори, извикани да отпушват канал, откриха мъртвец в шахта на 5-етажна кооперация на улица “Раковски ” 168 в центъра на София. Днес от полицията се пробваха да запазят в загадка случая, най-малко до момента в който бъде доказана самоличността на жертвата. Смяташе се, че убитият е млад мъж, който е бил разгласен за търсене преди една седмица.

Жители на постройката, в която се намира шахтата, описаха, че в последните дни се запушвала канализацията и се появявали течове. Затова и почнали ремонта, при който били открити и извадени човешките остатъци.

По непотвърдена информация тялото е било разчленено и хвърлено в шахтата, а самото ликвидиране е осъществено на друго място. Криминалисти направиха няколко огледа както във входа на кооперацията, по този начин и във фризьорския салон, който се намира на партера. Търговският обект се назовава “Rock`n`roll barbershop ” и е единствено за мъжки прически, подстрижки и оформяне на бради. В уеб страницата му са показани петима майстори на ножицата и гребенчето, всеки от тях има артистичен псевдоним, а четирима - като се изключи най-младия, са щедро татуирани.

Днес не стана по какъв метод шахтата с натрупа е обвързвана със салона и дали оттова има пряк достъп до мазето на кооперацията. В събота и неделя рокаджиите фризьори имат почивни дни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР